Bio

Na het afronden van mijn studies*, begon mijn carriere bij Mondriaan zorggroep als muziektherapeut. Hier heb ik een aanbod opgezet, waarbij bandcoaching en songwriting centraal stond bij de behandeling van jongeren met een verslaving.
Daarnaast werkte ik als muziektherapeut bij ’t boerderieke (doelgroep: autisme).

In 2016  waren mijn zzp werkzaamheden als gitaardocent en muziektherapeut bijna uitgegroeid tot een fulltime baan en besloot ik me hier volledig op te richten. Om mijn aanbod uit te breiden,  koos ik ervoor om een 2 jarige deeltijdstudie tot soundengineer/producer te volgen. Na 6 jaar loondienst werd het vaste contract ingeruild voor de schoolbanken en het avontuur begon.

Inmiddels mag ik mezelf de trotse eigenaar van Redwood studio noemen en met de teller op 150+ klanten, is Redwood studio een populaire muzikale broedplaats geworden voor beginnende tot gevorderde muzikanten.

bio 1
bio 2

Mijn job is het inspireren en begeleiden van muzikanten om hun eigen muzikale doelen te bereiken.
Of dit nu gaat om een opnamessessie, een gitaarles, bandcoaching, muziektherapie of het faciliteren van een repetitieruimte/lesruimte.

Verder ben ik sinds mijn tienerjaren actief als muzikant. In eerste instantie als singer songwriter waarbij ik in Whistler (Canada) alle open podia afstruinde. Op de Rockacademie werd ik als songwriter al gauw gekoppeld aan medemuzikanten en sindsdien ben ik actief in bands*.
Ervaringen die van toegevoegde waarde zijn voor mijn werk en het begrijpen van mijn klanten.

*Studies:
Rockacademie (HBO singer songwiter propedeuse)
Creatieve therapie  (HBO muziektherapeut)
Volver Soundacademy  (Producer/soundengineer)

*Bands:
Verleden:
Autumn leaves (Vocals  genre: rock/punk/emo)
Dogday Revolt (Vocals, gitaar, songwiter   genre: rock/pop/grunge)
Jamestown (Gitaar, backing vocals   genre punk/rock/pop)

Huidig:
Eager Beaver (Gitaar, backing vocals  genre: (indie)Rock/pop coverband)